Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
The Blogging of Barlow 096

Besteed je geld op de juiste manier en je zou een beetje massale dingen kunnen doen in de muziek. In

Jazz uit de jaren '20 en '30

Swing kan ook gekenmerkt worden door een gemiddeld tot snel tempo en een "zangerig" swingtijdritme. Nu het 20 jaar geleden is dat die tragische dag plaatsvond, onderzoekt gastvrouw Shelli Sonstein die vraag met September 11 Stories, een podcast gepresenteerd door Barasch en McGarry advocaten voor de September 11 gemeenschap. Elke week presenteren we een 9-11 verhaal van first responders, beroemdheden, en op regelmatige basis mensen wier leven voor eeuwig werd veranderd die dag. Jazz Record Requests wordt gepresenteerd door de geleerde presentator, auteur en bassist Alyn Shipton en is een vast onderdeel van de jazzprogrammering van BBC Radio 3. De zondagmiddagpresentatie bevat informatie uit het jazzverleden, die allemaal specifiek door luisteraars zijn aangevraagd.
https://www.thegoldenclassics.nl/ We vonden dat een nieuw tijdslot, op een nieuwe dag, op een nieuwe zender, een nieuwe presentatienaam rechtvaardigde. Nu algemeen bekend als Jazz Joint Jump, biedt ons wekelijkse programma nog steeds dezelfde lekkere jazzstijl. Bovendien zijn er veel minder onderbrekingen en is het programma weer wereldwijd te beluisteren, aangezien KFSR het programma live op het web streamt in zowel Real Media als MP3. Windows MediaReal AudioiTunesMP3De geschiedenis van onze Jazz Radio ShowAls dit weer een jaar van gestage uitzending van onze live jazz radio presentatie markeert zul je de mogelijkheid hebben om te bedenken dat we nu veel van de grote spelers hebben zien vertrekken.
Waar u ook bent, klik op de deelnemer van uw keuze hierboven en u bent op de campus van California State University, Fresno, beter bekend als Fresno State University. Jazz That Swings From The Nineteen Thirties To Today SWING RADIO AUDIO ARCHIVESInteressant om te horen waar deze puinhoop van een jazz show allemaal over gaat? https://www.mixcloud.com/DjMissPhoenix/ Een luisteraar deed dat en werd gefotografeerd naar een koffiehuis in de jaren vijftig. Vanavond op Essence of Jazz met Will Moyle - vervolgen we onze speciale collectie over Charlie Byrd.
Voorheen bekend als Dig Jazz, maakt ABC Jazz deel uit van de Australian Broadcasting Corporation gemeenschap, en brengt het beste van de Australische en wereldwijde jazz en geïmproviseerde muziek. De belangrijkste shows zijn Afternoon Drive met Brad Barker, die ook optreedt als muziekdirecteur van het station, en David Basskin's The Nightfly, waarin minder bekende artiesten worden belicht. Een recente show bevatte moderne vocalisten Jamie Cullum en Melody Gardot, straight ahead jazz in de vorm van Ray Brown en Cannonball Adderley, en nieuwe instrumentale releases van Immanuel Wilkins en Cory Weeds. In haar programma worden zowel nieuwe releases uit de Canadese en wereldwijde jazzscene als oude favorieten onder de aandacht gebracht, met een focus op nauwelijks meer mainstream jazz en zangers. Danish Radio is een van de weinige stations in Europa die nog steeds een eigen massieve band hebben die het hele jaar door optreedt met gasten uit de hele wereld. Alex Dutilh is een zeer gerespecteerde Franse journalist, muziekcriticus en radiomaker, met name van het huidige Open Jazz, dat hij sinds 2008 aanbiedt.
Vaak waren we wel 25 uur per week in de lucht om in te vallen voor katerige of ontmoedigde jonge DJ's, met sterretjes in hun ogen, die misschien veel minder gaven om jazz, huge band of swing muziek. Bij KCEA spelen we de beste muziek uit "The Great American Songbook"- gedacht aan een aantal van de meest noodzakelijke en invloedrijke Amerikaanse stijlnummers en jazz vereisten uit het begin van de 20ste eeuw. KCEA verzamelt, restaureert en bewaart muziek opgenomen door een groot aantal en brede selectie van zangers, instrumentale bands, en jazz muzikanten voor het plezier en de educatie van de huidige en toekomstige generaties. Luister naar de webradio van Jazz FM live, het meest geliefde jazz- en bluesgeoriënteerde radiostation in het Verenigd Koninkrijk.
Swing bands voerden meestal solisten uit die een ad-lib deden op de melodie over het arrangement. [newline]Tijdens Blues & Boogie deelt David zijn enthousiasme voor alle smaken van de blues en laat hij enkele prachtige live-lessen horen. Een breed spectrum van recente en up to date jazz en interviews met de meest inventieve muziekmakers van vandaag. Er zijn een aantal ongelooflijke artiesten in het retro entertainment circuit en we weten dat velen cd's en online albums hebben geproduceerd. Als je materiaal hebt opgenomen en GRATIS zendtijd wilt krijgen, leer dan verder.
De uitzending is gewoon niet verkrijgbaar op de standaard analoge manier, maar veel van de digitale oplossingen zijn optioneel zoals DAB Digital Radio en Digital TV, wij raden de netradiostream aan. Online Radio Box maakt gebruik van cookies om de beste service aan onze gebruikers te kunnen bieden. Voorkeurradiozenders en muziekgenres, favorieten van gebruikers, zenderevaluaties en veel andere aanbieders hebben uw persoonlijke gegevens nodig.

 

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post