Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
The Blogging of Barlow 096

Besteed je geld op de juiste manier en je zou een beetje massale dingen kunnen doen in de muziek. In

De Tien Beste Dance Radio Zenders

Besteed je geld op de juiste manier en je zou een beetje massale dingen kunnen doen in de muziek. In 2011 herlanceerde Clear Channel's iheartradio het Trance/Electronica HD2 subkanaal Trancid, terwijl WWAC, onder nieuwe eigenaar, verschoof naar een alledaagse Top 40/CHR richting. Zelfs WPTY zou het format verlaten en overschakelen naar Rhythmic AC nadat ze meer potentieel zagen in dat format na een reeks van "throwback" weekends.
Radio Love Live is sinds 2007 online en is te vinden op elk populair internetplatform. Bovendien is het mogelijk om te luisteren naar Radio Love Live op uw slimme apparaten, zoals Amazon Echo, Google Home, internet radio, en kabel-tv. Elke dag, live vanuit Manhattan, streamt Radio New York Live de grootste hits van de jaren 80, 90, 00 en van nu... non-stop!
Met de stijgende digitale dance muziek scene in de Verenigde Staten, zijn er verschillende terrestrische radiostations in het land die een dance-georiënteerd formaat uitzenden als hun primaire programmering. De meeste dance radio's oorsprong kan worden herleid tot de begindagen van disco in de late jaren zeventig, toen zowel WKTU als KIIS-FM het formaat tot een hoofdbestanddeel van de ether maakten. Deze stations hielden de dance-sound levend terwijl ze het tegelijkertijd mengden met de R&B, hip hop, en pop songs van de jaren 80. Tegelijkertijd werd een ander voormalig discostation, WXKS-FM Medford/Boston, zeer succesvol in het overbrengen van de urban-dance sound naar een top 40 formaat.
Terwijl de extra industriële stations herhaaldelijk de meest recente top 40 uitzenden, zijn het vaak de kleinere radiostations die er de uren insteken om bekendheid te geven aan opkomende acts, muzikanten, DJ's en artiesten. Sommigen hebben het van illegale uitzendingen vanuit hun slaapkamer tot nationale faam geschopt, terwijl anderen nog in de kinderschoenen staan. Ze hebben echter allemaal één ding gemeen en hier brengt DJBroadcast een hommage aan de radiostations die de undergroundtraditie levend houden. Het langstlopende ongebonden radiostation in de VS is ook een van de beste webradiostations op het web.
Het is een goede opmerking om op te merken dat de definitie van dansmuziek door de Amerikaanse commerciële radio vrijwel altijd marginaal is geweest, en voornamelijk bestond uit mainstream muziek en artiesten die in de eerste plaats pop en urban acts zijn. Er is niets handiger dan Spotify of Apple Music te openen, je favoriete afspeellijst te starten en achterover te leunen in de bestuurdersstoel terwijl je naar je werk rijdt. Zeker, de afspeellijsten zelf zijn deelbaar en samengesteld, maar er is iets onovertroffen met betrekking tot het bekende jargon, de grappen en de herhaalbare bumpers van internet radiostations en hun respectievelijke DJ's. [Bij de lancering in 2002 was BBC Radio 6 Music het primaire nationale muziekradiostation dat in 32 jaar door de BBC werd gelanceerd. Het station heeft een gemiddeld wekelijks publiek van 1,9 miljoen mensen en heeft programma's van Mary Anne Hobbs, Gilles Peterson en Iggy Pop. Het voormalige piratenradiostation Rinse FM werd in 1994 opgericht en kreeg in juni 2010 een gemeenschapslicentie voor FM-uitzendingen.
Een Franse leerling heeft ooit gezegd dat een van de beste dingen aan Nostalgie de advertenties zijn, omdat ze je veel nieuwe woorden leren, en het is waar dat je op Nostalgie niet veel Frans zult leren, aangezien veel van de nummers die ze spelen in het Engels zijn. Sud Radio, dat zich richt op lokaal nieuws van Montpelier tot Nice, brengt de zon van Zuid-Frankrijk naar zijn luisteraars. Met onderwerpen variërend van informatie en economisch systeem tot filosofie, muziek en kunst, vereist France Culture een ingewikkelde woordenschat en is het duidelijk niet voor nieuwelingen. U kunt niettemin verschillende natuurlijke promoties van topkwaliteit krijgen met de hier aangeboden middelen.
Dit online radiostation zendt rechtstreeks uit in de beruchte rosse buurt van Amsterdam en is actief sinds 2010. Het verzorgt internetshows van lokale en internationale artiesten en organiseert feestjes. De website heeft een stay stream waar je DJ's als San Proper, Breach en Interstellar Funk hun ding kunt zien doen terwijl voorbijgangers een kijkje binnen nemen. NTS, ook een webradiostation, werd in april 2011 opgericht door Femi Adeyemi, die een van de authentieke leden van Boiler Room was.
van deze bron De radiostations van Engeland behoren tot de statistische regio's East Midlands, East, Greater London, North East, North West, South East, South West, West Midlands en Yorkshire and the Humber. Als radiostations als Mouv', NRJ en Skyrock echt een beetje te jong aanvoelen naar uw smaak, is France Musique misschien net wat u zoekt. Als u Frans uit Québec wilt leren, is ICi Radio Canada Premiere het radiostation voor u.
Het station, dat door vrijwilligers wordt gerund, brengt prog, pop, rock, funk en andere muziek van inheemse artiesten en biedt veel zendtijd aan opkomende vaardigheden. De huisregel is dat 40% van de inhoud Australisch is, de helft daarvan Zuid-Australisch. Canberra's 2XX FM 98.3, gelanceerd in 1976, is uniek in zijn soort, met veel Aussie muziek, van folk tot metal, en een mix van goede programma's over inheemse muziek en cultuur, LGBTIQ zaken, mentaal welzijn en een grote verscheidenheid aan etnische programma's. Filippijnse, Chinese, Macedonische en Afrikaanse muziek wordt uitgezonden, met DJ's met kennis van zaken die uitleg geven bij de meer unieke dingen.

 

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post